משכית 3


התקשרו: 09-9576225

דף הבית > טיפים

טיפים

התאמת תפריט לאירוע ערב

לתפריט ערב בשונה מתפריט צהריים יש לנו מגוון אפשרויות וכדאי לתת את הדעת על מספר דברים נוספים לפני שמחליטים:
שעת האירוע, גיל הקהל ואופי האירוע.
בהנחה שמזמינים את האורחים ל- 19:30-20:30, צריך ללכת על תפריט יותר עשיר כי האורחים יצפו לארוחת ערב, בהנחה ושעת ההזמנה היא אחרי 21:00 או לפני 19:00 מרווח התמרון שיש לנו הוא גדול יותר.Pic_059
פרמטר נוסף שיש לקחת בחשבון הוא אופי האירוע, אם מדובר באירוע לקהל המבוגר ואופי האירוע הוא ארוחת ערב, מצגת וברכות אז כדאי גם במקרה הזה ללכת לכיוון של תפריט מלא בישיבה נמוכה ונוחה, במידה וקהל המוזמנים מורכב מגילאים 40-50 שעדיין נחשבים לצעירים (גילאי 40 של היום זה ה – 30 של פעם) מגוון האפשרויות שעומד בפנינו גדול יותר, כי באירוע כזה סביר מאוד להניח שאפשר להוביל את האירוע, בבנייה נכונה, למסיבת ריקודים תוססת, כדי להגיע למצב של מסיבת ריקודים המזון לא צריך להיות כבד וגם לא בעל משקל עיקרי באירוע, אפשר להתחיל במנות מסתובבות איכותיות וקטנות ומזנונים בצורה של טאפסים, מנות קטנות שמצוירות על כל צלחת.
ברגע שבוחרים בתפריט "צלחת מזלג" (תפריט שאינו מצריך סכין) מומלץ ללכת על מגוון של 4-5 מנות, שילוב של הפרזנטציה הציורית לעין והטעם הערב לחיך יעשה את העבודה וייתן תחושה של אנינות ויוקרתיות.
השילוב של כלים חיים בקבלת פנים גם במקרה הזה נכונה ואפשר אפילו להשתמש בהם שוב בשילוב יחד עם ה – DJ לפריצות בלהיטים תוך כדי במסיבת ריקודים.
באירוע כזה עם אופק מסיבתי הקצב עולה מהר יותר, זאת אומרת שבאמצע השלב השני של מנות הטאפסים חלק מהאורחים כבר יעשו את דרכם לרחבת הריקודים, ככל שהקצב יעלה, התנועה לכיוון רחבת הריקודים תגבר.
כמובן שמקרה כזה כדאי שהמלצרים יסתובבו ברחבה ו"יתדלקו" את הרוקדים בכוסות קטנות של אלכוהול עדין וטעים.
בעיצומה של מסיבת הריקודים מתחילים לעבוד במרץ על סידור המנות האחרונות ומתחילים לצמצם את המזנונים של הטאפסים, גם במקרה הזה חלק מהקינוחים יוצאו ע"י מלצרים מסתובבים בנוסף להצגתם על מזנון הקינוחים כדי שהרוקדים יוכלו לקבל זריקת סוכר מהירה    על מנת לשוב לרחבת הריקודים, מסיבת הריקודים תימשך עד שייגמר הכוח לאורחים.
ובנימה אופטימית זו אנחנו מחכים לאירוע הבא, הכי מיוחד, האירוע שלכם.

 

צורת ישיבה

צורת הישיבה תלויה באופי האירוע והשפעתה העיקרית היא על העיצוב.
לאירוע קלאסי לקהל יחסית מבוגר של 60+ מומלץ ישיבה סטנדרטית על מנת לגרום לתחושה של נוחות.
אירוע מסיבתי יותר גילאים 40-50+ (גיל 40 של היום זה ה – 30 של פעם) אפשר יותר לשחק עם צורת הישיבה. על מנת לגרום לשינויים בעיצוב בעין מומלץ לשלב ישיבה גבוהה עם ישיבה אלטרנטיבית, כיסאות בר גבוהים בשילוב שולחנות גבוהים, אפשר אפילו לשלב שולחנות עמידה גבוהים ולצידם ישיבה אלטרנטיבית בספות וכורסאות, המגוון של צורות הישיבה יוצר עניין עיצובי ונותן לכל אחד את האפשרות לבחור מה נוח לו יותר.
השימוש בכיסאות גבוהים הוא נכון כי הוא מקצר את הדרך לרחבת הריקודים.
עצם הישיבה הגבוהה מזמין לקום יותר מאשר ישיבה רגילה או אלטרנטיבית.Pic_003
השימוש בישיבה אלטרנטיבית נותן פתרון נוח, חופשי ולא מעונב לפחות רקדנים מבינינו.
נשמח להתאים את כל הפרטים הקטנים לאירוע הכי מיוחד, האירוע שלכם.
 

מתכון לקוקטיילים

ולסיום, כמה מילים על קוקטיילים ושני מתכונים – להנאתכם!
קוקטייל הוא משקה אלכוהולי קליל, מרענן וטעים. ניתן להכינו במינוני אלכוהול נמוכים, וליהנות מאחר צהריים שלם "בראש טוב" וערני.
לקוקטייל מוצלח אין צורך במשקאות פרימיום. די להשתמש במשקאות באיכות ממוצעת.
 
אם הינכם מארחים אירוע רב משתתפים בביתכם, מומלץ להכין את הקוקטייל מראש בקנקן גדול/קערה.  כך תוכלו ליהנות עם אורחיכם מבלי לטרוח על הכנת קוקטייל נפרד לכל אחד.
את הקוקטילים ניתן להגיש בכוסות יין או בכוסות גבוהות.

 

 
2 מתכוני הקוקטייל שלהלן מתאימים לאירוח בינוני-גדול:
סנגריה
קוקטייל ספרדי קר, מרענן ובעל אחוזי אלכוהול נמוכים.
מתאים לאירוח צהריים או ערב בשילוב תפריט בשרי, חלבי או כיבוד קל.
להכנת הקוקטייל:
ממלאים 2/3 קנקן בקרח ומערבבים ביחד את המרכיבים הבאים:bar_mizva
1/3 (מסה"כ המשקאות) יין אדום מסוג קברנה או מרלו ( בקבוק בעלות 25-30 ש"ח).
1/3 מיץ תפוזים טבעי, עדיף עם חתיכות פרי.
1/3 משקה ספרייט או דיאט ספרייט.
מומלץ להוסיף פלחי תפוזים או לימון לפי הטעם.
 
 
 
 
 
 
 
 

תוספת עמדת מתוקים לאירוע מומלצת מאוד!

 
photo